dot.gif

Dating sites

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae جده LizYatze

Aku wong woman, 37 , golek wong man tekan 33 Tinuju 38


LizYatze, 37 , جده, Saudi Arabia.

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Cape Town Cinsolomon

my name is Cindy Solomon am from south Africa


Cinsolomon, 29 , Cape Town, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang Obrolan Pietermaritzburg Mbalicious

Love walking in the rain, cos no one knows im crying.


Mbalicious, 35 , Pietermaritzburg, South Africa.

Obrolan

Bujangan

Administrator

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan في الطائف Lutha

i'm so thrilled to meet new friends...


Lutha, 57 , في الطائف, Saudi Arabia.

Jangka panjang utawa pernikahan

Kepisah

Profesi awakmu: Liyane

Asia

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Bedford Theresaboahemaa

Aku wong woman, 33 , golek wong man tekan 35 Tinuju 99


Theresaboahemaa, 33 , Bedford, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae جده Valerieyahk

looking someone,with me in jeddah, :)


Valerieyahk, 33 , جده, Saudi Arabia.

hubungan jenis: Opo wae

Kepisah

Profesi awakmu: Liyane

golek wong Lanang Penpal Nelspruit Dollar1

Life is too short, enjoy each and every day loke is your last day on earth.


Dollar1, 40 , Nelspruit, South Africa.

Penpal

Bujangan

Penasihat / Anggota Dewan

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang jangka pendek Al `Ayn Jan

Aku wong woman, 29 , golek wong man tekan 26 Tinuju 99


Jan, 29 , Al `Ayn, Abu Dhabi, United Arab Emirates.

jangka pendek

Pisah / cerai

Agen

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Brackenfell Nicky2168

live life to the fullest


Nicky2168, 30 , Brackenfell, South Africa.

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Asisten

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Cape Town Manylord

hello dear , am seriously here seeking for real soul mate to spend my life with.


Manylord, 33 , Cape Town, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Dokter

Cemeng / keturunan Afrika




Online dating sites
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates