dot.gif

Dating websites

golek wong Lanang Obrolan Mpumalanga Doren

Aku wong woman, 28 , golek wong man tekan 26 Tinuju 40


Doren, 28 , Mpumalanga, South Africa.

Obrolan

Status perkawinan awakmu: Liyane

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Johannesburg DOMPRECIOUS

HELLO EVERYONE, FREE TO CHAT ME ANYTIME


DOMPRECIOUS, 23 , Johannesburg, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Wakil

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Bedford Evelyn24

NICE TO MEET MY HONEY...


Evelyn24, 31 , Bedford, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang Obrolan Bellair Cloudy_Skye

I'm just here to get to know people


Cloudy_Skye, 41 , Bellair, South Africa.

Obrolan

Kawin

Profesi awakmu: Liyane

golek wong Lanang Obrolan Cape Town Bernie_D

Hello beautiful people!


Bernie_D, 49 , Cape Town, South Africa.

Obrolan

Profesi awakmu: Liyane

Ras awakmu: Liyane

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Johannesburg Tulip_adb

In search of new beginnings. ONLY WHITES PLS !!!


Tulip_adb, 52 , Johannesburg, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Pretoria Rseekinlove

Hello Most Handsome.. I am here for you


Rseekinlove, 33 , Pretoria, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Bloemfontein Dln1939

Hello


Dln1939, 76 , Bloemfontein, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Sing dadi rondho

Buku Penjogo / Akuntan

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Kuilsrivier Elmare

Hi, well dressed and good mannered gentleman


Elmare, 54 , Kuilsrivier, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Pengelolaan Direktur

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Penpal Rustenburg TeCe1

If you think you would like a chatterbox, I'd like to chat


TeCe1, 70 , Rustenburg, South Africa.

Penpal

Kawin

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus




Online dating sites
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates