dot.gif

Free dating online

golek wong Lanang Obrolan Welkom Twanetb

Hi there


Twanetb, 27 , Welkom, South Africa.

Obrolan

Bujangan

Perancang

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Bloemfontein Mimikirabo

hello there am looking forward to know you


Mimikirabo, 36 , Bloemfontein, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Kempton Park Imaan786

Aku wong woman, 32 , golek wong man tekan 28 Tinuju 36


Imaan786, 32 , Kempton Park, South Africa.

hubungan jenis: Opo wae

Pisah / cerai

Asisten

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Pretoria Gaby100

Looking for friendship and laughter


Gaby100, 56 , Pretoria, South Africa.

hubungan jenis: Opo wae

Administrator

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Pretoria PARRATJIE

I PICTURE YOU AND ME ...


PARRATJIE, 55 , Pretoria, South Africa.

hubungan jenis: Opo wae

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan الخرج Prettygirl9930

am a nice lady looking for a serious guy for relationship...


Prettygirl9930, 43 , الخرج, Saudi Arabia.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Johannesburg Haycock

I am just what I am


Haycock, 58 , Johannesburg, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Obrolan Lyndhurst Fancyface3009

It is nice to be appreciated the way you are.


Fancyface3009, 45 , Lyndhurst, South Africa.

Obrolan

Kepisah

Administrator

Cemeng / keturunan Afrika

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Cape Town Shamielah

All things nourishes that are already good :-)


Shamielah, 43 , Cape Town, South Africa.

Jangka panjang utawa pernikahan

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Ḩawallī Jhoydomion

Aku wong woman, 31 , golek wong man tekan 26 Tinuju 40


Jhoydomion, 31 , Ḩawallī, Kuwait.

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Asia




Online dating sites
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates